Arbouw scharrelvlees facebook   twitter

Catering

Wij hebben een zeer exclusieve gezellige manier van catering.

Wij komen bij u en regelen het van voorafje tot het dessert.

Wij hebben de beste barbecuers en maken er zomer en winter een feestje van!

Wij geven wekelijks aan  huis diverse workshops ook voor grote groepen

en bedrijfs feestjes.
Catering

Coen
Coen zwaait samen met Aat de scepter in de slagerij. Altijd borrelen er ideeën op voor nieuwe producten of nieuwe diensten. Met zijn aanstekelijk enthousiasme is hij 24 uur per dag in de weer om de klant een topproduct te leveren. Zelfs in zeer hoge kringen kennen ze Coen en zijn producten. Met plezier staat hij in de zomer achter de barbecue om de klanten te laten genieten van een rib eye, scharrelkip of Arbouwer.

Hans
Via kiloknallers, dikbillen en zelfbedieningsslagers kwam Hans uiteindelijk bij Arbouw terecht. Hans is dé man op de achtergrond. Vooral de veelzijdigheid vindt hij mooi aan zijn werk. Het werken in een klein team vindt hij prettig en dan is Arbouw ook nog eens aan te fietsen. Een goede nieuwe actie vindt Hans dat je bij Arbouw een heel rund of varken kunt kopen. “Niets leuker dan de hele dag met zulke goede kwaliteit bezig te zijn.” 

Truus
Met regelmaat van de klok wordt Truus verward met zus Dien. Ze lijken niet alleen op elkaar, ook hun stemmen zijn nagenoeg identiek. De klanten van Dien geven dan ook geregeld antwoord aan Truus… en andersom. Truus: “We verkopen echt kwaliteit en dan is het goed om te zien dat mensen van heinde en verre naar de slagerij komen. Trouwens ook fijn dat er voor deze mensen straks een webwinkel is.” Truus aarzelt geen seconde als je vraagt met wat voor soort auto je slagerij Arbouw kunt vergelijken: “een Rolls Royce.”

Kelly
Kelly is enkele dagen in de week te vinden in de slagerij. Ze voelt zich thuis bij Arbouw en vindt het heerlijk om in een familiebedrijf te werken. Het leukste vindt ze om zelf producten te bereiden die in de toonbank komen te liggen, zoals Arbouwers en cordonbleu en heel veel meer lekkers.

 

Dien
Heb je een lekker recept nodig? Dan kan je bij Dien terecht. Ze heeft thuis dan ook een bataljon aan kookboeken staan. Als kind vond ze al het prachtig om voor het hele gezin boodschappen te doen bij de slager. Als zesjarig meisje wist ze zeker… ze wilde werken in een slagerij. Dien: “De klanten waarderen dat we eigen vee hebben en de producten zelf maken. En ook onze worstmakerij valt zeer in de smaak.”

Aat
Kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit zijn de belangrijkste woorden voor Aat. Met meer dan veertig jaar ervaring ziet Aat in een oogopslag hoe de zaken ervoor staan. Hij kijkt of de producten goed worden uitgestald, helpt mee bij de slacht, staat klanten te woord en neemt personeel aan. Aat is blij met de komst van Coen in de slagerij. “Mooi toch dat Coen met allerlei nieuwe ideeën komt. Daar had ik in het verleden vaak geen tijd voor, goed om te zien dat we daarmee ons aanbod vergroten. Met als gevolg nog tevredener klanten!”

Webshop

webshopBezoek ook onze webshop!