Slide background

Welkom op onze boerderij

Coen Arbouw werkt sinds 2010 bij de slagerij en heeft een eigen boerderij in Hazerswoude-Dorp. Hier is hij o.a. een fokprogramma voor scharrelvarkens gestart.
Midden in het Groene Hart lopen er nu 30 schitterende Bentheimers en Duroc-varkens uit Spanje. Ook zijn er op de boerderij in Hazerswoude-Dorp Hongaarse Mangalica te vinden. 

Biologisch boeren
Het biologisch boeren staat hoog in het vaandel. Coen: "Ik ben tegen de bio-industrie. Ik ben in de zaak gekomen met een missie: 'ik wil verantwoord vlees produceren."

Coen vindt het belangrijk dat de dieren een prachtig leven krijgen. "Het vee wordt bij ons ouder dan bij andere reguliere slagers en supermarkten.
Wist je dat een varken die als kiloknaller eindigt maar 26 weken leeft! Schandalig toch, bij ons leven ze minimaal 70 weken!"

"Ik wil een voorbeeld stellen hoe je ook kunt boeren. Ik neem mijn verantwoording voor mijn gezin familie en klanten. Ik produceer zonder fratsen. Puur natuur begint bij de basis."

Kijkje nemen? 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een kijkje komen nemen op de boerderij? U bent van harte welkom om een keer langs te komen! Vraag hier naar in de winkel.

 

facebook Scharrelslagerij Arbouw
 Schoolstraat 178-180
 2252CN Voorschoten
 instagramTel: 071-5613522
 e: scharrelvlees@gmail.com

webshopBezoek ook onze webshop!

 Wij zijn van maandag t/m vrijdag
 geopend tussen 8:00 en 18:00
 op zaterdag 7:00 tot 17:00
 Ook dagelijkse bezorging is mogelijk.
 Bel of mail en het is vaak dezelfde dag geleverd.